środa, 16 kwietnia 2014

Makaron zielono mi

Składniki:
  • makaron spaghetti 100 g
  • Pesto: 2 łyżki
  • serek topiony 1 trójkąt
  • awokado 2 plastry
  • papryczka chili 1 szt
  • papryka czerwona 1/3 szt

Gotuję makaron z odrobiną soli. Do miękkości. Następnie odsączam z wody. Serek topiony kroję w kostkę. Nakładam równomiernie pesto i serek. Kroję w kostkę awokado, paprykę oraz papryczkę (u mnie żółte, lekko słodkie chili). Na środku układam chili, potem awokado i ostatnie koło- paprykę czerwoną.

0 komentarze:

Prześlij komentarz

Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!

Tu mnie znajdziesz

Copyright © 2018 Recenzje na widelcu
| Distributed By Gooyaabi Templates