Koktajl porzeczkowy
Mamy chwilowe ochłodzenie, wreszcie da się pisać. To po pierwsze. Drugi krok, mam nadzieję, będzie równie owocny. Pora zacząć zarabiać. Moi drodzy? Może poszukujecie kreatywnej copywriterki? Można do mnie pisać do mnie o każdej porze dnia i nocy na:
dominika.nawidelcu@gmail.com.
Ahoj! Przybywaj przygodo!
A tymczasem inspirowana jazzem zabieram się do pisania recenzji wyjątkowej książki. Was zostawiam z rewelacyjnym przepisem, koktajlowym hitem tegorocznych upałów. Trzymajcie się ...chłodno!
- mleko - 1 litr
- porzeczki - 2 szklanki
- syrop klonowy - 4 łyżki
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1: Porzeczki dokładnie obieramy i myjemy.
KROK 2: Dodajemy mleko i miksujemy blenderem ręcznym.
KROK 3: Dodajemy syrop klonowy. Mieszamy. Podajemy z lodem.
KROK 3: Dodajemy syrop klonowy. Mieszamy. Podajemy z lodem.
0 komentarze:
Prześlij komentarz
Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!