poniedziałek, 22 września 2014

Zapiekanka na bagietce

Tak na szybko bo czas nagli. Co uwielbiają wszyscy żyjący w pośpiechu z ograniczonym portfelem? Fast foody! U mnie kolejny szybki posiłek, tylko po domowemu, czyli zdrowo i na bogato :)



  • 1 bagietka
  • 4 plastry salami
  • 4 plastry sera
  • masło
  • 5 łyżek czerwonej fasoli i kukurydzy



Bagietkę przekrawamy na pół i smarujemy masłem. Następnie przekrawamy na pół plasterki salami i układamy na bagietce. Dokładamy proporcjonalnie na całości kukurydze oraz fasolę czerwoną. Całość przykrywamy plasterkami sera przekrojonymi w połowie. Wkładamy do piekarnika i pieczemy 15 min w 180 stopniach.

2 komentarze:

Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!

Tu mnie znajdziesz

Copyright © 2018 Recenzje na widelcu
| Distributed By Gooyaabi Templates